top of page

Customer Reviews

“Sylwia knew exactly which parts of my body needed extra attention & gave me an amazing massage. Sometimes the massage got close to being painful, but it never actually hurt: perfect!wers to all my questions.”

Jelle

“schoon en aangenaam! hoog serviceniveau. liefde!!”

Ada

“De massage s zijn altijd heel ontspannend en effectief Silvia weet altijd de juiste plekken te masseren af en toe pijnlijk dus , maar ze weet precies aan de goede kant van de grens te blijven.Ze voelt aan of je behoefte heb aan conversatie of juist niet en het resultaat is dat ik altijd ontspannen van de tafel stap. Silvia stelt je op je gemak door haar vriendelijke houding en neemt de rijd om vragen te beantwoorden . Kortom een echte aanrader!! ”

Caroline Shaw

“Wonderfull lady, perfect lashes, great value for money. Easy to reach with public transport or by car.”

Ruby Etta

“Sylwia is super focussed en proffesioneel. Ik heb nu al 6 jaar wimper extensions en ik heb veel andere plekken geprobeerd, maar dit is en blijft mijn vaste plek. Ze blijven hier het mooist en het langs zitten. Voor de bindweefsel massage is ze ook fantastisch- maar het was mij gewoon iets te pijnlijk- ik ben er te gevoelig voor!”

Lana Huf

“Vandaag voor het eerst bij Sylvia geweest voor de bindweefselmassage. Ze werkt zeer professioneel en vakkundig , kon mijn alle vragen duidelijk beantwoorden. Een dikke aanrader!”

Jolien

Reviews: Testimonials
bottom of page